top of page

En best mulig start på din karriere

Hvem er BDO? 

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv. 

Hvem ser vi etter? 

Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for oss å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. Vi støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer. 

En best mulig start på din karriere:   

I BDO er læring, utvikling og karriere viktig og også derfor satt i system. Du vil bli godt tatt vare på som nyansatt slik at du skal få en så god start på karrieren som mulig. Vi satser på våre ansatte, og legger stor vekt på å dyrke deg frem til å bli fremtidens rådgiver eller leder i BDO. I BDO får du både påvirke, lære og utvikle deg. Du vil få utfordringer og stadig muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Vi er et stort kompetansemiljø med ulike og varierte fagområder. Din kompetanse og dine interesser er i fokus, og vi hjelper deg å skreddersy din utvikling, slik at du går i den retningen du ønsker.   

Uansett hvilke drømmer og planer du har for karrieren din, får du erfaringer som bringer deg et langt skritt videre – både i og utenfor BDO. Møt oss på stand for å høre mer om hvordan din karrierevei kan være i BDO!Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page