top of page

Er du opptatt av finansiell revisjon og ønsker å gjøre en forskjell?

I Riksrevisjonen får du en unik mulighet til å jobbe med viktige saker for samfunnet og bidra til demokratisk åpenhet. Vi har nå flere ledige stillinger som finansiell revisor, og søker både deg som er nyutdannet og deg som har erfaring fra finansiell revisjon. Vi er stolte av vår rolle i samfunnet og at vårt arbeid bidrar til åpenhet om statens pengebruk. Gjennom den finansielle revisjonen skal vi gi en trygghet om at de statlige regnskapene ikke inneholder vesentlig feilinformasjon eller mangler, og at regnskapene er utarbeidet i tråd med gjeldende rammeverk. Vi gir også veiledning til forvaltningen.


Hos oss får du ta del i et stort faglig miljø som er kontinuerlig er opptatt av å videreutvikle revisjon. Vi er over 200 engasjerte medarbeidere som jobber med finansiell revisjon. Du vil få en hverdag som vektlegger en god balanse mellom jobb og fritid. Vi er delt inn i ulike avdelinger og seksjoner, og vi søker nå nye medarbeidere som eksempelvis vil bidra med å revidere virksomheter under Finansdepartementet, Kulturdepartementet, Utenriksdepartementet, Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Kommunal og distriktsdepartementet, Barne- og familiedepartementet.

Stillingene åpner opp for å jobbe ved ulike lokasjoner. Vi ser etter nye kollegaer til våre kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Bodø, Hamar, Trondheim eller Tromsø. For noen av stillingene kreves det sikkerhetsklarering, og oppstart i stillingen vil avhenge av at denne er på plass.


Høres dette interessant ut? Les mer ved å trykke på knappen:Siste innlegg

Se alle
bottom of page