Er du vår nye kundebehandler i Kundesenter Personmarked?

Kundebehandler deltid/kveld: Kundesenter Personmarked


Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 146 mrd kroner. Banken som er blant landets største sparebanker, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt Rogaland.

Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner. Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå, og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken har et sterkt samfunnsengasjement og har fokus på bærekraft, og deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn.


Kundesenter Personmarked har som hovedoppgave å supportere bankens kunder på personmarked via telefon, chat, mail og sosiale medier, knyttet til de digitale løsningene, som mobilbank og nettbank. Avdelingen er organisert under Salgssenteret i divisjon for personmarked, og som førstelinje for kundene våre, har avdelingen er viktig posisjon i banken.

Vi har åpent frem fra 08:00 til 20:00, noe turnusarbeid må derfor påregnes.

Vi har et mål om å bygge bankbransjens beste kundesenter, med stort fokus på å skape gode kundeopplevelser for våre kunder. Dette vil vi skape gjennom høyt medarbeiderengasjement, fokus på kultur, og ved å kontinuerlig forbedre oss med kunden i fokus. Vi vet at vårt omdømme blir til i møtet med kunden.

Vi i kundesenteret er stolte over det ansvar vi er gitt, overfor våre kunder. Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter i jobben, som en del av et pulserende miljø.

Dagene i Kundesenteret er varierte og utfordrende, spennende og morsomme. Du vil komme nært inn på mennesker, som trenger vår hjelp for løse sine utfordringer knyttet til banktjenester. Vi veileder kunden i selvbetjente løsninger, og vi etterstreber alltid å tilføre kunden merverdi.

Du vil få muligheten til å jobbe med en sterk lokal merkevare, som vi er stolte av. Vi tilbyr produkter som er skreddersydde til kundens behov.


Hvem er du?

Vi søker en person som er dyktig på kundekommunikasjon! Vi ser gjerne at du har utdannelse fra høyskole/universitet, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende høyere utdannelse. Vi ser etter en person som evner å jobbe effektivt, som trives med høyt tempo.


Egenskaper:

  • Lagspiller: Vi ser gjerne at du deler erfaringer, samtidig som du ønsker å lære av andre

  • Serviceinnstilt, og god på kommunikasjon

  • Flink på å gi gode råd til kunden, evner til å avdekke behov

  • Høy arbeidskapasitet

  • Selvstendig og løsningsorientert.


Vi tilbyr en spennende jobb med gode utviklingsmuligheter, lønn etter avtale, bonusordning, gunstige pensjons- og låneordninger og et godt arbeidsmiljø på en solid og veldrevet arbeidsplass.


Arbeidssted: Arendal.


Høres dette ut som en spennende utfordring for deg? Da ser vi frem til å lese din motivasjonssøknad og CV.


Ved spørsmål knyttet til stillingen, kontakt Kristian Stormyr (mob. 48024748)


Søknadsfristen: snarestSiste innlegg

Se alle