top of page

Fullfører du studier innen økonomi våren 2023?

Stillingstittel: Regnskapskonsulent

Arbeidsgiver: Value Group

Lokasjoner: Kristiansand, Oslo, Drammen, Kragerø, LillesandHar du høye ambisjoner innen økonomi og ønske om å kickstarte karrieren i 2023? Da kan Value være stedet for deg! Som nyutdannet økonom i Value vil du få ta del i vårt program for nyutdannede og du får et sterkt fagmiljø i ryggen.


Nyutdannet-programmet

Hvert år ansetter vi inntil 10 unge talenter rett fra skolebenken som får delta på vårt opplæringsprogram: Valued.


Det er viktig for oss at nyutdannede får en god og trygg start på karrieren, og kommer raskt inn i våre tverrfaglige team hvor du jobber direkte med våre kunder. Dette er grunnen til at vi har laget Valued. Vi ansetter nyutdannede økonomer ved alle våre kontorer, men alle nye får delta på felles oppstart i Kristiansand. Der får du som nyansatt opplæring og faglig påfyll fra noen av våre dyktige og erfarne konsulenter, og så klart mye moro!


Kort om stillingen:

Som regnskapskonsulent får du jobbe med spennende kunder innenfor ulike bransjer. Du har ansvar for din egen kundeportefølje og håndterer regnskap og lønn for dine kunder. Dette innebærer blant annet oppgaver som regnskapsførsel A-Å, lønnskjøring, avstemming og rapportering.


Som nyutdannet forventer vi ikke at du kan så mye fra før, så du vil få den opplæringen og veiledningen du trenger for å gjøre en god jobb. Samtidig forventer vi at du er lærevillig og interessert, og at du tar initiativ og eierskap til din egen faglige utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med mange dyktige folk, så det vil alltid være noen du kan spørre hvis du står fast.


Hvorfor starte karrieren i Value?

Våre hovedmål er å skape bransjens beste kundeopplevelse, og å være den beste arbeidsplassen. I Value vil du få mange spennende oppgaver og bli del av et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Du har muligheten til å utvikle deg faglig, og du får selv være med å påvirke hvilken retning du ønsker å ta og hvilke områder du ønsker å utvikle deg på. Du får jobbe tett sammen med andre dyktige kolleger for å gi kundene den beste opplevelsen.


Frida og Ingvild om hvordan det er å starte som nyutdannet i Value →


Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi å høre fra deg!


Søk her!

Siste innlegg

Se alle
bottom of page