top of page

Trainee ALD Kristiansand 2024

Oppdatert: 8. mar.

Hvem vi er

HELP er landets største advokatmiljø for privatpersoner, med spesialister innen blant annet kontraktsrett, barne- og familierett, arv, fast eiendom, kjøp, ID-tyveri, netthets og entreprise.


Hos oss er det ikke fakturerbare timer som teller. Klientene våre betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst. Vi leverer ubegrenset rådgivning, bistand i forhandlinger og rettssaker, hjelp til å skrive avtaler og tilgang på digitale tjenester. Når vi erstatter høye timepriser med en rimelig forsikringspremie, kan stadig flere få hjelp. På den måten bidrar vi til økt rettssikkerhet for alle. Derfor er vi stolte av jobben våre 180 advokater gjør.


Siden starten i 2005 har HELP håndtert mer enn 300 000 saker. Vi har som mål å ha høyest kundetilfredshet i både advokat- og forsikringsbransjen. I dag ligger den på 93 %. HELP omsatte for ca. 800 millioner kroner i 2023.


Trainee i HELP

Gjennom fire arbeidsuker får du et realistisk bilde av hverdagen som advokat i HELP. Som landets største advokatvirksomhet for privatpersoner har vi stort tilfang av saker innen arv-, barne-, og familierett, kjøpsrett, entreprise, fast eiendomsrett, ID-tyveri, med mer. Som trainee hos oss vil du få muligheten til å løse oppgaver innen alle våre rettsområder, inkludert å skrive utkast til stevninger eller prosedyrer.
Du får:

  • Tilknytning til en tverrfaglig avdeling og blir involvert i sakshåndteringen på alle stadier.

  • Følge/være med på en prosess for domstolene, og bistå i forbindelse med gjennomføringen.

  • Løpende tilbakemelding på jobben du gjør og en oppsummerende avslutningssamtale.

  • Fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine, juridiske verktøy, fellestreninger på SATS, og du blir selvsagt invitert til alle faglige og sosiale arrangementer i løpet av perioden.

  • Traineeansvarlige som sikrer at du får varierte oppgaver.

  • En sosial fadder som sørger for at du blir en del av et av landets beste arbeidsmiljø.

  • Oppholdet er lønnet.
Hvem vi ser etter

Jusstudenter som vil ha fullført 3. avdeling innen tiltredelse. Du er nysgjerrig, ambisiøs og kan tenke deg å bli advokat i fremtiden. Du drives av å gjøre en forskjell for folk, og ønsker å arbeide innen en av våre fagområder. Du trives i et uformelt og travelt miljø, og trigges av å være med på å skape morgendagens advokattjenester.


Søknadsfristen er 15. mars 2024


Du kan lære mer om HELPs traineeordning ved å høre vår traineepodd på Spotify: https://open.spotify.com/episode/6jlYWs2Ji5oQdDNhsT9RQd


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:


Vår stand under ALD, eller alternativt


Ida Marie Olsen

Advokat MNA

Tlf: 480 21 490

E-post: idol@help.no


Help forsikring kommer til å holde intervju under karrieredagen!


Søk på Traineestillingen her!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page