top of page

Slik ser årets karrieredag ut!

Lyst til å bli med på årets karrieredag 14. februar?

Det blir en dag stappfull av mye gøy! Kom til vrimlehallen for å få med dere åpningsseremonien, standtorg og for å skaffe billetter til banketten som er senere på kvelden.

Premiumbedrifter

Sparebanken_sor_logo_A_RGB.png
BDO_logo_RGB (2).png
Nordea_Masterbrand_500px_RGB.png
logo å energi gjs bakgrunn.png
KPMG_NoCP_RGB_280.png
karrieredagen 2023 - Program.png
DEL_PRI_RGB.jpg

Dette skjer

Åpningsseremonien

I år har vi booket inn Alex Rosén som konferansier på åpningsperioden som begynner klokken 11, i tillegg er Hallgeir Kvadsheim foredragsholder. Hallgeir vil holde et foredrag for oss om studentøkonomi. Det vil være en goodiebag til alle som deltar på åpningsseremonien, dette vil du ikke gå glipp av! Det er lurt å komme tidlig for å være sikker på at du får plass. Dørene åpner 10:30. 

Banketten

I år vil banketten holdes på Hotell Norge fra 18:30. Det blir servert en to-retters middag, underholdning og mulighet til å mingle med representanter fra de ulike bedriftene som er med på karrieredagen. Vi får underholdning av standup-komiker Mads Hadler som er fast inventar på Latter! 

Hvordan få bankettbilletter?

Bankettbilletter deles ut i konkurranser når vi står på stand, våre sosiale medier og andre linjeforeninger sine sosiale medier. Meste parten av billettene vil deles ut på selve karrieredagen av årets bedrifter. Velg ut hvilke bedrifter du ønsker å snakke mer med, by på deg selv og spør hvordan de tilbyr bankettbilletter!

bottom of page