top of page

Vi gleder oss til Karrieredagen ved Universitetet i Agder

”Karrieredagen UiA Kristiansand er en enestående mulighet for bedrifter til å synliggjøre deres unike sider og gjøre bedriften deres mer attraktiv for studenter.”

 

Q&A

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål som deltager på Karrieredagen 2024. Dersom noe er uklart eller bedriften deres skulle lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt på mail. Hver bedrift har også fått hver sin hovedansvarlig som sitter klar for å hjelpe. Frem til, og under, arrangementet vil denne personen følge bedriften deres opp. Hovedansvarlig har ansvaret for å gå igjennom bedriftenes registrerte ønsker. Skulle det skje noen endringer, settes det pris på om dette blir sendt på mail til oss med en gang. 

 

Mail: karrieredagen@mercurius.no.

Dagen

I år som i fjor står bedriftene klare for å møte studentene ved handelshøyskolen. Dagen starter med Karrieredagens årlige åpningsseremoni hvor presentasjoner hos Premium bedriftene, innslag fra foredragsholdere og underholdning står i spissen. Karrieredagen har hovedfokus på å knytte kontakt med tusenvis av dyktige studenter på Sørlandet. Bedriftene får dermed mulighet til å møte fremtidige arbeidstakere med ulike utdannelser innen økonomi, rettsvitenskap og markedsføring & ledelse. Standen til bedriftene vil stå i Vrimlehallen (Vilhelm Krags Hall) hvor studentene går rundt for å høre om akkurat deres bedrift.

 
Påmeldingsavgift 

Påmeldingsavgiften, uavhengig av standpakke, er det som gjør det mulig for oss å avholde arrangementet. Organisatorisk er Karrieredagen et frivillig initiativ underlagt av linjeforeningen til økonomistudentene (Mercurius) ved UiA. Midlene vil finansiere dagen fra start til slutt, som inkludere markedsføring, åpningssermoni, bankett og mer. Målet med Karrieredagen er å styrke båndet mellom studentene og bedriftene på en så attraktiv måte som mulig. 

 
Standtorg 

Standen deres kan rigges opp fra kl. 09.30. Åpningsseremonien starter 11:00. Det vil være mest aktivitet etter åpningsseremonien som avluttes rundt kl. 12.30

 
Hva bør dere ha på stand

Hva dere har med dere på standen er opp til bedriften selv. Vi anbefaler likevel å ha en eller flere rollups, evt en messevegg slik at bedriften er synlig på avstand. Noe god å spise på er å regne som et godt lokkemiddel hos studentene. Brosjyrer, merch og konkurranser er også noe som kan trekke studentene til dere. Det gjelder å være kreativ og tenke litt utenfor boksen.

 
Åpningsseremoni

Åpningsseremonien markerer starten på Karrieredagen. Den har en varighet på rundt halvannen time, og innledes av Rektor Sunniva Whittaker. Mer info vil komme. Seremonien vil ta plass i Henrik Ibsen auditorium som rommer 400 personer. Den er vegg i vegg med Vrimlehallen, slik at studentene ledes rett ut til standtoget ved seremoniens slutt. 

 

Bankett

Banketten blir arrangert på kvelden samme dag som Karrieredagen. Her får studentene en ny mulighet til å prate med bedriftene i en mer uformell setting som åpner opp for en-til-en samtaler. Det blir servering av mat og drikke i tillegg til sceneunderholdning. En ordinær bankettplass er forbeholdt bedriftsansatte som ønsker representerer bedriften sin. Studentplasser er forbeholdt studenter til banketten. I år har vi valgt å inkludere studentplasser i noen av pakkene i tillegg til bedriftsplasser. Billettene sees på som svært ettertraktet blant studentene og kan bidra til å gjøre standen deres mer attraktiv. Bedriften velger selv hvordan billettene blir delt ut.

Bilder og video på dagen

Det er leiet inn fotograf på dagen som vil ta bilder og video til en Aftermovie. Dette vil bli publisert og dere står fritt til å bruke dette mot kreditering. Dere står også fritt til å ta egne bilder/ videoer, men står selv ansvarlig for at det skjer i tråd med lovverk, samtykke og personopplysninger

 
Spørsmål og hjelp på dagen

Vi vil ha rikelig med KD-verter som går rundt i Vrimlehallen eller bemanner infostanden. De vil kunne hjelpe med de fleste henvendelser. Det blir også gitt et kontaktnummer for de mest prekære henvendelsene.

2.png
bottom of page