top of page

Standkart 2024

1.  Mercurius
Mercurius er linjeforeningen for økonomistudenter ved Universitetet i Agder. Vi sørger for en god studietid med gode arrangementer og godt studentmiljø. Med bedriftspresentasjoner og andre faglige arrangementer er vi et bindeledd mellom studentene og næringslivet. ​


2. KPMG
Revisorer, forretningskonsulenter og advokater, men vi er også mye mer. Vi vet hva virksomheter har på toppen av sin agenda, derfor har vi bygget ledende fagmiljøer innen områdene som blir viktigst i framtiden: cybersikkerhet, bærekraft, kompetanse og teknologi. Fordi våre råd skal lønne seg, og de skal være tilpasset morgendagen, både for kundene våre og for samfunnet. Da gjelder det å
ligge i forkant.


3. Nordea
Nordea er en nordisk finanskonsern. konsernet tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester, inkludert banktjenester, investeringsrådgivning, formuesforvaltning, forsikring og pensjonsprodukter. Nordea har en betydelig tilstedeværelse i hele Norden, med filialer og kontorer i flere europeiske land.


4. BDO AS
BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.


5. Sparebanken sør
​​Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker med hovedkontor i Kristiansand. Banken har i alt 34 kontorer fordelt på Agder, Vestfold og Telemark og Rogaland.

 

6. Deloitte

Deloitte leverer tjenester innen fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi ser etter folk som er like forskjellige som utfordringene vi jobber med å løse. Dette gjør vi fordi vi tror på at ingenting er umulig med de rette folka.


7. DNB
IT sikkerhet, kunstig intelligens, økonomisk rådgivning, media, DNB Eiendomsmegling, markedsføring og mye mer!


8. EY
EY er en ledende global aktør innen rådgivning, revisjon, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter.


9. Kraft Rådgivning og Økonomi AS
Klar for å starte økonomikarrieren – i Lyngdal eller Farsund? Finn drømmejobben hos Kraft Rådgivning og Økonomi. Store muligheter i et trivelig team med høyt faglig nivå.


10. Azets Insight
Azets er nordens ledende leverandør av teknologi og tjenester innen regnskap og lønn. Hos oss kan du jobbe som konsulent for en spennende kundeportefølje og dine ambisjoner, prestasjoner og motivasjon blir lagt merke til og støttes. Vi har en sterk lokal forankring med over 50 kontorer i Norge, med nærmere 1300 ansatte som alle har ulik fartstid og bakgrunn.


11. Søderberg Parners
Vår visjon er å jobbe proaktivt i dag slik at du lever et tryggere og rikere liv i morgen. Vi hjelper både privatpersoner og bedrifter med å ta velbegrunnede beslutninger i saker som berører deres økonomi – og deres liv. Under pa
raplyen til Söderberg & Partners er en rekke finansielle tjenester. Som forsikrings-, pensjons- og formuesrådgivning.
 

12. Value group 
I Value er mål nummer én å skape den beste kundeopplevelsen. Vi tror på flinke og fornøyde ansatte som jobber tett med kundene. Vi leverer trygt og effektiv innenfor regnskap og lønnstjenester samt driver rådgivning på økonomi-, HR- og teknologiområdet.

13. HJELP
HELP har 180 advokater og advokatfullmektiger som arbeider med blant annet kjøpsrett, fast eiendom, arv- og familierett, barnerett og ID-tyveri. Hos oss betaler ikke klienter timespris, men kun en forsikringspremie, og vi gir advokathjelp til saken er løst. Som ansatt i HELP har man ansvar for egen portefølje med egne klienter og man får muligheten til å gå i retten slik man får advokatbevillingen på to år.
 

14. Advokatfirmaet Wigemyr
I Wigemyr er vi opptatt av å hjelpe mennesker og virksomheter med de problemstillingene de faktisk har. Noen ganger handler det om ren saksbehandling, andre ganger om komplekse utfordringer eller fastlåste situasjoner. Uansett hva du trenger hjelp til, er vi i Wigemyr opptatt av å finne den beste løsningen på din utfordring sammen med deg.

 

15. Studentjuristen
Studentjuristen er en rettshjelpsorganisasjon drevet av rettsvitenskapsstudenter fra Universitetet i Agder. Rettshjelp kan ofte være dyrt og problematisk. Derfor tilbyr vi et rettshjelptiltak som er lettvint, effektivt og ikke minst gratis.

16. Advokatfirmaet Tofte Hald + Justitius
Advokatfirma Tofte Hald AS er Sørlandets største advokatkontor med tilhørighet i Arendal og i Kristiansand Vi leverer juridiske tjenester av høy kvalitet til næringsdrivende, offentlige myndigheter og virksomheter, samt privatpersoner, lokalt og nasjonalt. Våre advokater deltar også i forhandlinger og bistår klienter i et stort antall saker for domstolene. Flere av våre advokater har møterett for Høyesterett.

17. Simonsen Vogt Wiig
S
imonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet.»
 

18. Agder Tingrett
Agder tingrett er en fullfaglig domstol med rettssteder i Arendal, Farsund og Kristiansand, og er Norges femte største tingrett med ca 70 ansatte. Domstolen behandler blant annet straffesaker, sivile saker, og saker om arv, skifte, tvang, gjeld og konkurs m.v. Domstolen er utviklingsorientert og tar stadig i bruk nye digitale løsninger. Agder tingrett er også Norges første miljøsertifiserte domstol.
 

19. Sørlandsadvokatene DA
Sørlandsadvokatene kan tilby solid erfaring og variert kompetanse og vi bistår våre klienter innenfor et bredt spekter av fagområder. Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere med interesse for å levere gode resultater til våre klienter. Til studenter tilbyr vi traineeopphold med mulighet for et godt innblikk i hva det vil si å arbeide som advokat.

 

20. Karriereveiledning.no
Karriereveiledning.no er offentlig og tilbyr gratis og anonym karriereveiledning på chat, telefon og gjennom verktøy på nettsiden. Snakk med oss om du har spørsmål om jobb og utdanning.
 

21. UiA Karriere
UiA Karriere tilbyr karrieretjenester som støtter deg i overgangen fra studier til arbeidsliv. Vi hjelper deg med å bli bevisst din kompetanse og komme i kontakt med arbeidslivet.

22. Aider 
Aider er en utfordrer, er uredde og tørr å gjøre ting annerledes. Gjennom Folk, Forenkling og tenke Fremover skal vi sammen redefinere regnskaps-bransjen! Dette gjør vi gjennom en god dose #Energi&Begeistring! Vil du være en del av vinnerlaget?
 

23. Skatteetaten

Hos oss er du på jobb for fellesskapet. Vi er organisert i sterke fagmiljøer som utvikler og driver noen av landets viktigste systemer. Tilliten folk har til oss er stor. Den jobber vi hver dag for å fortjene.

 

24. ECIT Normann & Øygarden AS

ECIT Normann og Øygarden AS er en del av ECIT AS, som er et av Nordens største teknologi- og økonomihus med 2500 ansatte og 2,5 milliarder i omsetning. Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

 

25. Trainee Sør 
Ønsker du å prøve ut ulike næringer, utvikle Sørlandet og være del i et dynamisk team på 25 traineer? I 20 år har Trainee Sør bidratt med å tiltrekke og beholde over 200 høyt nyutdannede med fremtidsrettet kompetanse til næringslivet på Sørlandet, gjennom et skreddersydd talentutviklingsprogram.

 

26. National Oilwell Norway 

We power the industry that powers the world.

Our Values:

  • Global Family

  • Purposeful Innovation

  • Service above al

 

27. VIKING Life- saving equipment AS
Hos VIKING lever vi av å redde liv. Vi er stolte av å være en verdensledende leverandør av sikkerhetsprodukter, løsninger og tjenester til den globale maritime industrien.

 

28 RSM Norge

- Ledende selskap innenfor revisjon og rådgiving for SMB-markedet

- Kjernevirksomheten er revisjonstjenester, men vi tilbyr også rådgivning innen advokattjenester, skatt og avgift, M&A Transaction Services, regnskapsrådgivning m.v.

- Har hatt sterk vekst de siste årene og kundene favner et bredt utvalg av bransjer, alt fra små aksjeselskaper, konsern med betydelig størrelse og børsnoterte selskaper

 

29. PwC
Hos PwC i Kristiansand møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, konsulenttjenester og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi ønsker å bidra til at landsdelen utvikles.

30. Riksrevisjonen
Riksrevisjonen gjennomfører kontroller og undersøkelser av departementene, andre statlige virksomheter og statens eierinteresser i selskaper. Formålet er å styrke tilliten til at regjeringen og myndighetene utøver sitt ansvar effektivt, etisk og i samsvar med gjeldende lover og regler, og å skape gode betingelser for slik ansvarsutøvelse.

31. Athene Group
Ath
ene jobber for å skape bransjens beste arbeidsplass, preget av høy medarbeider og kundetilfredshet. Sammen med Bertel O. Steen Kapital har vi en ambisjon om å bygge et ledende nordisk kompetansehus innen Regnskap, Lønn, HR, Teknologi og Rådgiving!
 

32. VIEW Ledger AS
VIEW Group er i dag Norges ledende konsulenthus innen skybaserte økonomi- og BPO-tjenester. Vi er i dag av over 800 ansatte, har over 12 000 kunder, og er et teknologidrevet selskap, der digitalisering, kunstig intelligens og gode kundeopplevelser står sentralt.
33. Business Region Kristiansand

 

34. Vinje kommune

Vinje kommune er kulturkommunen, fjellkommunen, hyttekommunen, nasjonalparkkommunen og villreinkommunen midt mellom Oslo og Bergen. Kommunen sin visjon er å utfordre framtida - vil du utfordre framtida saman med oss?

 

35. Børsgruppen UiA
Børsgruppen UiA er en organisasjon for børs- og aksjeinteresserte på Universitetet i Agder.

36. Handelshøyskolen BI

Utforsk et mangfold av muligheter ved Handelshøyskolen BI og skaff deg en mastergrad som vil akselerere din karriere. Med et sterkt fokus på internasjonalisering og et dynamisk læringsmiljø, gir BI deg den nødvendige kunnskapen og nettverket for å lykkes i arbeidslivet.

Ta det første steget mot suksess ved å søke om en mastergrad ved BI i dag!

 

37. Samfunnsviterne

Studerer du samfunnsvitenskap eller humaniora hører du hjemme hos Samfunnsviterne. Vi er fagforeningen din gjennom studietiden og hele karrieren. Få gunstige rabatter mens du studerer og bli godt forberedt til arbeidslivet!

 

38. Manpower
Manpower er Norges største bemanningsselskap, og vi gir deg muligheten til å jobbe i alt fra internasjonale konsern til mindre, lokale bedrifter innen alle bransjer. Hos oss kan du jobbe deltid eller heltid, på kortere eller lengre oppdrag. Vi matcher din kompetanse med våre kunders behov. Manpower=jobb

 

39. Emporium
Emporium er linjeforeningen for markedsføring og ledelsesstudentene ved Universitetet i Agder!

40. Å Energi AS

Å Energi skal bli Nordens mest fremtidsrettede fornybarkonsern. Skal vi lykkes, er vi avhengig av motiverte og engasjerte medarbeidere med idéer og engasjement til å utvikle nye løsninger på tvers av bransjer og verdikjeder. Bli med oss på en felles reise mot et fornybarsamfunn basert på ren energi. 

 

41. Systematicus
Linjeforeningen for alle IT-studenter ved Universitetet i Agder.

42. Atea AS
Atea er et av Norges ledende IT selskap, og sammen med våre kunder og partnere bygger vi Norge med IT. Vi tilbyr våre kunder et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi hjelper til med hele verdikjeden, fra behovskartlegging og rådgivning til utvikling, produkter og tjenester, drift og vedlikehold.

 

43. Bouvet Norge AS

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom utvikling, design, rådgiving og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Bouvet satser på nyutdannede og tilbyr sommerinternship, introduksjonsprogram for nyutdannede og egen utviklingsplan.

 

44. Tietoevry

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land. Vi tilbyr stillinger innen cybersikkerhet, programvareutvikling, kunstig intelligens, design og prosjektledelse for å nevne noe.

 

45. ABB

(ABBN: SIX Swiss Ex) er en teknologileder innen elektrifisering og automatisering som legger til rette for en mer bærekraftig og ressurseffektiv fremtid. Selskapets løsninger kobler ingeniørkunnskap og programvare for å optimalisere hvordan ting produseres, transporteres, drives og opereres. ABBs rundt 105 000 ansatte bygger på mer enn 140 år med kvalitet, og er forpliktet til å drive innovasjoner som akselererer industriell omstilling

bottom of page