top of page

Hvorfor skal DU engasjere deg?

Teamet organiserer årlig Karrieredag i Vrimlehallen, og dette er UiAs største arrangement.  Her samles opp mot 5000  UiAs mest ambisiøse studenter klare for å utforske sine karrieremuligheter.  Dagen er fylt med en morsom åpningsseremoni, inspirerende foredrag, mingling, konkurranser, goodiebags og mye mer.

Med et verv i Karrieredagen er du garantert å utvikle deg faglig, få relevant arbeidserfaring og knytte kontakt med de kuleste bedriftene. Som frivillig av Karrieredagen-familien får du gjennom året bli med på det som er av fester, reiser, interne arrangementer og andre spennende arrangementer. 

Har du spørsmål angående verv i Karrieredagsgruppen eller ønsker tips om hvordan du kan utforme søknaden din? Send oss en melding på karrieredagen@mercurius.no, så slår vi en prat. 

Booking
Har du lyst til å bli utvikle deg som leder og samtidig knytte nettverk med Norges kuleste bedrifter?

Som bookingsjef i Karrieredagsgruppen leder du en gruppe på 3-4 bedriftsansvarlige og skal utarbeide en strategi for å booke bedrifter til Karrieredagen. Hvilke bedrifter er det hensiktsmessig å konsentrere seg om? Hvordan overbeviser du en stor organisasjon om å ta turen for å rekruttere studenter i Kristiansand? Vi ser etter deg som tar ansvar, er lærevillig og kan få en gruppa til å jobbe mot et felles mål. Tidligere salgserfaring er en fordel, men er ikke et krav.


Bedriftsansvarlig
Er du motivert for å bli UiAs beste bedriftsansvarlig?

Som bedriftsansvarlig i Karrieredagsgruppen er oppgaven din å booke og følge opp de største bedriftene i Norge (og/eller utland? Lov å tenke stort!). Du vil få opplæring innenfor salg og kundebehandling, samtidig som du vil få lov til å utvikle egne salgsmetoder. Vi ser etter deg som lærer raskt, er positiv, løsningsorientert og som ikke gir deg før du når målene dine.


Kommunikasjon

Kommunikasjonsansvarlig i Karrieredagen har et ansvar for Karrieredagens ansikt utad. Denne stillingen byr på mye kreativitet og frihet når det kommer til markedsføring av Karrieredagen generelt. Kommunikasjonsansvarlig er også ansvarlig for å produsere innhold til KDTV, dette er en gyllen mulighet til å bli kjent med mange inspirerende mennesker!


Logistikk


Er du den organiserte typen og du har den mest oversiktlige outlook-kalenderen?

Som logistikkansvarlig i Karrieredagen har du overordnet ansvar for å planlegge den praktiske gjennomføringen av Karrieredagen. Dette er et svært allsidig verv der du vil utvikle deg innen kommunikasjon, organisering og prosjektledelse. Vi ser etter deg som er ryddig, strukturert og som klarer å holde hodet kaldt, selv når det er mange baller i luften.


Markedsføring

Er du genuint opptatt av å skape engasjement på sosiale medier?

Som markedsføringsleder i Karrieredagen har du ansvaret for å utarbeide en markedsføringsstrategi som sørger for å lede studentene ut fra sosiale medier og inn i Vrimlehallen. Du vil få opplæring i digital markedsføring og stor frihet rundt hvordan du velger å løse oppgaven. Facebook annonser? Geriljamarkedsføring? Influencer-stunts? You name it.

Vi ser etter deg som er kreativ, har gode lederegenskaper og er motivert for å bli byens beste på markedsføring.Økonomi


Om du vil ha kunnskap og ny erfaring om å drive en organisasjon, samt være en viktig bidragsyter til Karrieredagen, er økonomiansvarlig perfekt for deg. Det kreves ingen tidligere kompetanse innen økonomifaget, da det vil bli gitt opplæring i dette. Du vil ha ansvar for å føre budsjett, regnskap og bl.a. sørge for at arrangementet skaffer nødvendige sponsormidler. 


 

Vil du bli en del av UiAs beste arrangement? 

KD23-13.jpg
bottom of page