top of page

Karriere for studenter


I Simonsen Vogt Wiig kan du starte din karriere allerede som student. Våre tilbud til jusstudenter gir praktisk erfaring og innsikt i en forretningsadvokat hverdag. Du får relevant arbeidserfaring og mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig.


Vår traineeordning


Traineeordningen i Simonsen Vogt Wiig skal gi deg innsikt i hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss. Våre traineer blir involvert i saker innenfor flere fag- og bransjeområder. Oppgavene kan blant annet bestå i utforming av stevninger, tilsvar og andre prosesskriv, samt å delta i selskapsgjennomganger, arbeidsmøter, klientmøter og rettssaker. Du blir også en naturlig del av våre sosiale samlinger og arrangementer i traineeperioden.


Et traineeopphold hos oss varer normalt i 4-5 uker. For at du skal få mest utbytte av ditt opphold ønsker vi at du har fullført 3. studieår når du starter som trainee, men det er ingenting i veien for at du sender en søknad på et tidligere tidspunkt. For å søke om traineeopphold ved vårt kontor i Kristiansand følger du lenken nedenfor, og trykker deretter på «Traineeopphold – øvrige kontorer».


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page