top of page

Nyutdannet økonom


Fullfører du studier innen økonomi våren 2024?

Drømmer du om en karriere innen økonomi og regnskap i en interessant og utviklende stilling? Fullfører du studier innen økonomi våren 2024 og brenner for regnskap, økonomi og digitalisering? Da er kanskje dette den perfekte starten på karrieren for deg. Som nyutdannet får du profesjonell onboarding med tett oppfølging og opplæring, samt en egen fadder som loser deg trygt gjennom den første tiden. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg faglig og personlig. I Value er vi like opptatt av hvem du er, som hva du kan bidra med.

Du får ta del i Value sitt eget program for nyutdannede “Value Ed”. Her kan du lese mer om opplegget, og om erfaringene til andre nyutdannede: https://valuegroup.no/value-ed


Hvorfor velge Value Group?

Et av våre hovedmål er å være den beste arbeidsplassen. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å investere i våre ansatte. Det er viktig for oss at du som nyutdannet får en god og trygg start på karrieren din og at du raskt blir en del av våre tverrfaglige team. Derfor har vi laget Value Ed, som er vårt program hvor du vil bli kjent med våre ansatte, våre rutiner, kunder og ikke minst digitale verktøy og alt det innebærer for å gjøre kundens hverdag enklere og mer effektiv. Vi satser på og ansetter nyutdannede økonomer, og alle nye deltar på felles oppstart på høsten ved vår avdeling i Kristiansand. Der vil du bli godt kjent, få opplæring, få faglig påfyll fra våre engasjerte og erfarne konsulenter, og så klart mye moro!


Hva innebærer stillingen?

I Value har du store muligheter for et bredt spekter av oppgaver innenfor økonomiområdet. Vi har ulike team som jobber med ulike ansvarsområder for å sikre en best mulig leveranse og et godt samarbeid med våre kunder. Vi har mulighet til å tilpasse stillingen ut fra din kompetanse og preferanser kombinert med selskapets behov. 

  • Som regnskapskonsulent på ett av våre regnskapsteam jobber du med et bredt spekter av kunder innenfor ulike bransjer. Du får ansvar for din egen kundeportefølje og håndterer regnskap og lønn for dine kunder. Rollen innebærer blant annet oppgaver som bokføring, avstemming og rapportering.

  • Vi har også et team som bidrar i tidsavgrensede prosjekter inn mot etablerte og nye kunder med en stor variasjon i oppgaver. Eksempel på oppgaver er onboarding av nye kunder, rådgivning i valg av systemer eller effektivisere bruken av nåværende systemer både internt og for kunder.

  • Har du stor interesse for og kunnskap om teknologi? Vi har et eget team som utvikler rapporterings- og analyseverktøy som gjør hverdagen enklere for både egne ansatte og våre kunder.

  • Hvis du har en interesse for å fordype deg i lønnsområdet, har vi et dedikert lønnsteam på vårt kontor i Kristiansand. Teamet arbeider med et mangfold av kunder, både små og store, og håndterer en bred skala av oppgaver innen lønnsområdet – fra A til Å.

Uavhengig av innhold i stillingen, får du all den opplæringen og veiledningen du trenger for å gjøre en god jobb. Samtidig forventer vi at du er lærevillig og engasjert, og at du tar initiativ og eierskap til din egen faglige utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med mange dyktige folk, så det vil alltid være noen du kan spørre hvis du står fast eller om du lurer på noe. Vi er opptatt av at du blir trygg i rollen og takler noen hektiske perioder i året.


Vi kan tilby deg

  • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser

  • Mulighet for personlig og faglig utvikling

  • Et svært godt arbeidsmiljø med engasjerte og kompetente kollegaer

  • Spennende utfordringer i en voksende organisasjon

  • En fleksibel arbeidshverdag

  • Hyggelige og moderne kontorlokaler

Om Value Group

Value Group er et kompetansehus som leverer tjenester innen økonomi, HR og teknologi. Vi jobber med spennende vekstbedrifter innen ulike bransjer. Vårt mål er å skape bransjens beste kundeopplevelse og være den beste arbeidsplassen. Value ble etablert i Oslo i 2015. Siden oppstart har vi vokst fra 2 til 150 ansatte og vi er lokalisert i Oslo, Drammen, Larvik, Kragerø, Kristiansand, Lillesand og Bergen. Vi skal være et selskap hvor ansatte trives og utvikler seg. I Value investerer vi i våre ansatte. Vi legger stor vekt på at medarbeiderne er fornøyde og måler tilfredshet hver måned. Vi tror fornøyde ansatte samt sterk og enhetlig kultur gir det beste grunnlaget for gode og langvarige kundeforhold.

Value har store ambisjoner, og vi vil fortsette å realisere disse steg for steg. Vi investerer alltid først i mennesker, kapasitet, ledelse og struktur. På den måten er vi alltid klare for å vokse sammen med eksisterende kunder og å ta i mot nye selskaper som vil opp og frem.

Vi ønsker å tiltrekke oss talentfulle personer som deler vårt ønske om et inkluderende arbeidsmiljø. Vi oppfordrer deg til å søke uansett bakgrunn eller identitet. Vi tror på mangfold som en styrke og ønsker å bygge et team som reflekterer den varierte verdenen vi lever i.

Vi ser frem til å høre fra deg og er spent på å lære mer om hvordan du kan utfylle vårt team.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page