top of page

Klar for å kickstarte karrieren din i et innovativt og fremtidsrettet selskap?

Bli med i Azets program for nyutdannede!

Azets er et internasjonalt konsern som tilbyr regnskap, lønn, rådgivning, IT og forretningstjenester.


Er du på jakt etter varierte arbeidsoppgaver og verdifull erfaring? Vi søker nyutdannede regnskaps- og lønnskonsulenter med oppstart august 2023. Du vil bli en del av et program med nyutdannede fra hele landet og delta på faglige og sosiale samlinger. Les mer om programmet på nettsidene våre. Du kan også lese blogginnlegg fra første samling 2022 her.

I Azets kan du nå så langt du selv vil. Det er dine ambisjoner, prestasjoner og motivasjon som vil være avgjørende for din karriereutvikling hos oss. Vi har en fleksibel karrieremodell som gir unike muligheter, og vi vil være en god støttespiller i din utvikling. Har du det som skal til for å bli en Azetser? Da vil vi høre fra deg!


Vi ser etter deg som ivrer etter å være kundenes viktigste sparringspartner, og som brenner for å gjøre hverdagen deres enklere og mer effektiv slik at de kan nå sine mål. Hos oss er det høyt under taket og du får mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag i en bransje i stor utvikling.


I Azets vil du blant annet få jobbe med:

· Regnskap og økonomisk rådgivning til våre kunder

· Rådgivning innen lønn og HR

· Effektivisering og utvikling av våre interne prosesser

· Sikre at kundene tilbys riktige løsninger og tjenester

· Bransjens mest automatiserte og fremtidsrettede løsninger

· Samarbeid med våre kolleger i og utenfor Norge


Hvem er du?

Felles for Azetsere er at vi er sultne, vi motiveres av variasjon, gode kundeopplevelser og er alltid på leting etter gode løsninger. Vi deler mer enn gjerne kunnskap, og stiller opp når noen har behov for hjelp og støtte.

Vi ser etter studenter som fullfører bachelor- eller mastergrad innen regnskap/økonomi sommeren 2023. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.


Vi ønsker også gjerne at du kjenner deg igjen i disse punktene:

· Er engasjert og har et brennende ønske om å lære

· Ser muligheter og tar initiativ

· Samarbeider godt med andre og trives med teamarbeid

· Er nysgjerrig på teknologi, og setter deg raskt inn i nye løsninger og systemer


Vi kan blant annet tilby:

· Mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig

· Faglige og sosiale samlinger i forbindelse med nyutdannet-programmet

· Varierte arbeidsoppgaver med ansvar og påvirkningskraft

· Fast stilling i et solid og spennende selskap i vekst

· Sosialt og godt arbeidsmiljø med solid kompetanse

· Gode pensjons- og forsikringsordninger


Vi er godt representert i hele Norge med over 50 kontorer – både i de største byene og de mindre stedene. Vi kan ha muligheter ved flere av våre lokasjoner og vi ber derfor om at du oppgir ønskede arbeidssteder i prioritert rekkefølge i søknaden. Se oversikten over våre kontorer på nettsiden vår.


Vitnemål/karakterutskrift (fra videregående skole og høyere utdanning) må legges ved søknaden for å bli vurdert. Ønsker du å vite mer om stillingen? Ta kontakt med HR rådgiverne Malin Eggen tlf. 45 45 20 89 eller Mathilde Hagen tlf. 90 23 08 81 dersom du har spørsmål om stillingen. Alle søknader vil bli vurdert løpende.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page