top of page

Kickstart karrieren din i Azets Insight!

Velkommen til Azets - et innovativt og fremtidsrettet selskap som tilbyr regnskap, lønn, rådgivning, IT og forretningstjenester til våre kunder.

Azets er et internasjonal konsern med over 6 500 ansatte over hele Norden og Storbritannia. Vi er en ledende aktør i bransjen og tilbyr en kombinasjon av digital og personlig service til over 120 000 kunder. I Norge er vi godt representert med over 50 kontorer og om lag 1 300 ansatte. Med over 12 000 kunder i Norge er vi en spydspiss innen digitalisering og automatisering av økonomiske prosesser. Vår visjon er å gjøre tjenestene våre smartere, mer effektive og mer personlige for våre kunder - hver dag.

Nå har du muligheten til å bli en Azetser! 

Vi rekrutterer nå til vårt nyutdannetprogram for regnskaps- og lønnskonsulenter med oppstart i august 2024. I den forbindelse har vi en annonse ute rettet mot deg som ønsker å jobbe med regnskap og økonomisk rådgivning eller rådgivning innen lønn. 

Vi tilbyr jobbmuligheter over hele landet – både i de største byene og på de mindre stedene. Dette åpner for en fleksibilitet som gjør det mulig for deg å bli en Azetser uansett om du bor i nord eller sør, øst eller vest! 

Som en del av vårt nyutdannetprogram vil du bli en del av en gjeng med nyutdannede fra hele landet og delta på faglige og sosiale samlinger gjennom det første året hos oss. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, verdifull erfaring og muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. Som en del av programmet får fast jobb fra dag én. Programmet vil bidra til at du får maksimalt ut av det første året ditt hos oss! 

Vi lover deg en bratt læringskurve og utvikling i et fremtidsrettet selskap, som vil gi deg et solid fundament for din videre karriere.

Høres dette interessant ut? Les mer om oss og sjekk ut annonsen på karrieresidene våre https://www.azets.no/karriere 

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page