top of page

Studentsommerjobb 2023

Arbeidsgiver: Å Energi AS

Stillingstittel: Studentsommerjobb 2023

Frist: 01.03.2023

Ansettelsesform: Sommer/Sesong

Er du student og på jakt etter tidenes sommerjobb? Da må du lese videre, for nå presenterer vi årets sommerjobber for deg som er student.

Å Energi skal bli Nordens mest fremtidsrettede konsern innen fornybar energi. Vår ambisjon er å øke produksjonen av ren og fornybar energi, sørge for at strømmen leveres effektivt gjennom nettet og utvikle nye og bedre energitjenester i Norge og Norden. For å lykkes er vi avhengige av at dyktige og motiverte medarbeidere vil være med oss på reisen. Har DU lyst å bli med på denne reisen? Vil du være med å påvirke det grønne skiftet og elektrifiseringen av Norge gjennom sommeren? Vi gir deg sjansen gjennom et knippe forskjellige studentsommerjobber. Vi er stolte av å kunne fortelle om tidligere tilbakemeldinger som sier at studentene følte seg nyttige og fikk jobbe med relevante og interessante oppgaver. Gjennom sommerjobben i Å Energi-konsernet får DU muligheten til å skaffe deg relevant praksis i studieperioden!

Klikk HER for å oversikt over og søke på årets studentsommerjobber i Kristiansand og Arendal. Vi tilbyr

  • Konkurransedyktig lønn

  • Utfordrende oppgaver

  • Sommersamling for alle studenter i Å Energi

  • Engasjerte og kunnskapsrike kollegaer

  • Moderne kontorer med gode fasiliteter


Om arbeidsgiveren Vil du være med på laget? Våre 1300 ansatte bidrar hver dag til å utvikle Å Energi videre. Vi bygger ut og drifter kraftverk og strømnett, og vi har et stort miljø som handler med, og forvalter, fornybar energi. Vårt teknologimiljø er viktig for å utvikle nye produkter og tjenester. Menneskene er den viktigste ressursen for å utvikle Å Energi videre. I Å Energi trenger vi et mangfold av mennesker, kompetanse og teknologi for å utvikle oss videre som et innovativt og fremoverlent energikonsern. Vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere – uavhengig av hvilket personlig pronomen du bruker, hvor du kommer fra, hva du tror på eller hvem du elsker. Vi vet at mangfold utvikler oss. Å Energi har hovedkontor i Kristiansand, og har oppmøtesteder i Viken og Agder. Les mer på åenergi.no Kraftbransjen er underlagt eget regelverk om bakgrunnssjekk av alle ansatte, for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Det er derfor viktig at du legger inn vitnemål/fagbrev sammen med søknaden. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac, men gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. Personopplysninger behandles i henhold til lovverket.


Siste innlegg

Se alle
bottom of page