top of page

Er du snart nyutdannet og vil være med å utvikle fremtidens økonomifunksjon ved ditt lokalkontor?

Oppdatert: 26. jan. 2023Glem det du har hørt om revisjon tidligere. Jobben som revisor i Deloitte er teknologidrevet, variert, utfordrende og utviklende. De spennende oppgavene står i kø og venter på de rette folka til å utføre dem. Bli en av oss!  


Audit & Assurance i Deloitte søker nyutdannede til flere av våre kontorer. Vi ser etter deg som ønsker å opparbeide ettertraktet kompetanse innen regnskap, finans, virksomhetsprosesser, verdsettelse, risikoanalyse, økonomistyring, bærekraftrapportering, skatt og forretningsstrategi. I tillegg til dette vil du også utvikle deg innen ledelse, prosjektstyring, samarbeid og kommunikasjon. Noe for deg? Da bør du lese videre!  Vi søker nyutdannede til våre kontor i Drammen, Bergen, Stavanger, Grenland, Tønsberg, Sogndal, Førde, Florø, Gjøvik, Gran, Haugesund, Trondheim, Kristiansand og Lyngdal.  Når du søker vil vi be deg velge hvilket kontor du søker deg til. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oppgitt kontaktperson for det aktuelle kontoret.


Hvordan vil du lykkes i rollen som revisor i Deloitte?

I Deloitte vet vi at mangfold i bakgrunn, samhold og utdanning gjør oss sterkere, og vi vil at du skal få være deg selv og ha det gøy på jobb. Vi søker folk som er like forskjellig som utfordringene vi jobber med å løse, og tror at ingenting er umulig med de rette folka!  Vi søker etter nyutdannende med stå-på-vilje og integritet, og en høyere utdannelse innen økonomi. Det er ekstra gøy om du også er nysgjerrig på IT og har interesse for hvordan teknologi vil endre både næringslivet og revisjonsbransjen i tiden som kommer – for det er vi! Viktigst av alt er at du møter kollegaer med en positiv holdning, er nysgjerrig på å lære og klar for en utfordring. Husk at revisoren er samfunnet tillitsperson – bli med å ta del i et viktig samfunnsoppdrag!  


Hva kan vi tilby deg?

Deloitte reviderer flere av Norges største virksomheter. Hos oss får du muligheten til å jobbe både stort og smått – fra de små, lokale bedriftene, til de store og internasjonale selskapene – i mange ulike bransjer. Hvis du er opptatt av et godt arbeidsmiljø og innsiktsfulle kolleger er Deloitte stedet for deg! Sammen skal vi sørge for at du får den utviklingen du trenger for å lykkes i din rolle hos oss.  Vi har et stort og variert tilbud til ansatte innen ulike kulturarrangement, idrett og sosiale aktiviteter. Visste du for eksempel at: 

  • De første ukene hos oss får alle nyansatte delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en solid start på arbeidslivet. Her får du mulighet til å bli kjent med dine nye kollegaer, både faglig og personlig. 

  • I Deloitte vil vi hjelpe den enkelte å identifisere og utnytte sine styrker uansett hvor de måtte befinne seg på karrierestigen. Du vil ha et bredt spekter av vekstmuligheter gjennom hele karrieren, fra læring på jobben til utviklingsprogram ved Deloitte University, samt med hjelp av en coach innen ditt eget virksomhetsområde. 

  • Vi har et eget LGBT+ nettverk som bidrar til at Deloittere kan være sitt autentiske jeg på jobb. 

  • Vi har et stort engasjement for bærekraft. 


Hvordan søke? 

Søk via Vipps, LinkedIn eller manuell registrering. Husk å last opp CV og vitnemål fra høyere utdanning. Benytt deg av Vitnemålsportalen dersom din skole distribuerer resultatene dine der.  Dette er en åpen annonse som vil si at det ikke er noen søknadsfrist. Alle kandidater vil få en tilbakemelding selv om det kan ta litt tid. Har du spørsmål er du velkommen til å sende mail til nointervju@deloitte.no.

Du får muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor både klima og miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får du anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette. Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere. Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med kompetente mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1600 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 345 000 medarbeidere i over 150 land.


Om denne stillingen

Arbeidsgiver Deloitte AS

Søknadsfrist Fortløpende

Arbeidsplass Flere kontorer

Tittel Nyutdannet | Audit & Assurance | Lokalkontor

Sektor Privat

Omfang Fast

Antall stillinger 25

Siste innlegg

Se alle
bottom of page