top of page

Klar for å starte økonomikarrieren i Lyngdal eller Farsund?

Oppdatert: 6. mar.
Vi har for øyeblikket ledig stilling både innen Regnskap og innen Revisjon og Rådgivning. Vi tilbyr en unik faglig bred utvikling av den nyansatte, og har muligheter både for deg som snart er ferdig utdannet økonom eller for deg som vil ha en deltidsstilling parallelt med studiene – ta gjerne kontakt for mer info.


Vi er et firma med bred kompetanse, et betydelig nettverk av store, mellomstore og mindre klienter i regionen. Vi arbeider også med klienter utenfor regionen og ofte som klientens primære finansielle og strategiske rådgiver - derav spennende arbeidsoppgaver.

Hos oss blir du en del av et team på ca 15 dyktige regnskaps- og revisjonsmedarbeidere. Vi har et svært godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer og moderne lokaler sentralt i Lyngdal og i Flyparken på Lista.


Kraft Rådgivning og Økonomi AS er sammen med Kraft Rådgivning og Revisjon AS leverandør av komplette tjenester innen regnskap, rådgivning og revisjon. 


Studerer du økonomi og er klar for en god start på karrieren?Velkommen til å søke om å bli en del av teamet:


Søk her:

Lurer du på om dette er noe for deg? Kontakt oss gjerne for mer info: Lene Endresen, administrativ sekretær, telefon 997 60 695, e-post le@kraftas.no, nettside: www.kraftas.no 


Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page