top of page

Sparebanken Sør er avhengig av unge mennesker med nye impluser og oppdatert kunnskap!


Sparebanken Sør er avhengig av unge mennesker med nye impulser og oppdatert kunnskap. Uansett om du søker en karriere innen IT, teknologi, forretningsutvikling, finansiell rådgivning eller analyse, kan du finne muligheter hos oss. Vi utforsker og lærer i fellesskap, er i kontinuerlig utvikling og følger de siste trendene innen en dynamisk, digital bankverden.


Vi søker etter:

- Nysgjerrige, modige og ansvarlige medarbeidere som bygger relasjoner uavhengig om de møter kunden ansikt til ansikt, på telefon eller gjennom utvikling av nye systemer og tekniske løsninger

- Medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn

- Medarbeidere som jobber selvstendig og samtidig er opptatt av teametSparebanken Sør ser alltid etter nye, kloke hoder med variert fagbakgrunn. Hos oss får du et godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for personlig vekst og utvikling. Følg med på våre ledige stillinger og søk jobb hos oss!


Stikk innom vår stand på Karrieredagen for å bli bedre kjent, eller ta kontakt for å høre mer om dine muligheter hos oss!


Sommerjobb og deltidsjobb

Sparebanken Sør tar imot søknader til sommer-, deltids-, praksis- og trainee-jobber året rundt!


Ønsker du å tilegne deg relevant jobberfaring under studiet? Da håper vi du sender oss din CV og søknad til hr@sor.no.


Noen av våre ansattgoder

· Et hyggelig arbeidsmiljø hvor vi tar vare på og hjelper hverandre

· Stor grad av påvirkning på egen arbeidssituasjon og utvikling

· Konkurransedyktig lønn, gunstige pensjons, forsikring- og låneordninger

· Bedriftsidrettslag, kunstforening, tilgang til hytter og ferieleiligheter i inn- og utland

· Kollektiv bonusordning

· Mulighet for hjemmekontor


Du kan lese mer om oss: her!Mer om banken

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionbank med en forvaltningskapital på ca. 152 mrd. kroner. Banken, som er blant landets største sparebanker med over 30 lokasjoner, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner.

Banken har 490 dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken er sertifisert innen likestilling og mangfold, har et sterkt samfunnsengasjement og har fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljøet og lokalsamfunn. Banken leder sin adferd gjennom verdiene stødig, engasjert og fremtidsrettet.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page